Deze keer geen voorstelronde van één van onze collega’s, maar van onze nieuwste locatie: Tooropstraat Nijmegen. Deze locatie bestaat natuurlijk al een flink aantal jaren, maar een aantal maanden geleden verhuisde de locatie Tooropstraat naar een nieuw onderkomen. Vanaf 1 maart is het pand aan nummer 131 ingeruild voor nummer 18, het pand van Zorgcafe Looppunt. Collega Saskia vertelt je wat het werken op de Tooropstraat zo bijzonder maakt.

Interdisciplinair werken

“Op de nieuwe locatie delen we het pand met Hielpijncentrum Gelderland, Iuno (Pilates), Leemreise orthopedische schoentechniek, Podotherapie Bottendaal, Schoenmakerij Tweehuysen, Sproncken orthopedie, Schmidt Medicare, POM revalidatietechniek en Nimco. De korte lijnen interdisciplinair beginnen steeds meer vorm te krijgen. De variërende

bezetting (per dag) biedt daarin veel kansen. Het samenwerken tussen al deze disciplines doen we dan ook zowel fysiek als met communicatie via andere kanalen. Dat werkt erg prettig!”

Prettige dynamiek

“Op de locatie Tooropstraat komen patiënten voor neurorevalidatie, geriatrie fysiotherapie, hartrevalidatie, sportfysiotherapie en manuele therapie. Deze grote variatie geeft een bijzondere dynamiek aan deze locatie. Zowel jongeren als ouderen komen in deze praktijk. Sommigen met sportschoenen aan en sommigen in een rolstoel. Toch heb ik het idee dat iedereen hier zich welkom voelt en dat is fijn. Het team waarmee we werken op deze locatie is jong en dynamisch. We stimuleren en motiveren elkaar om het beste uit onszelf naar boven te halen en dat straalt energie uit. Het is erg prettig werken op deze nieuwe locatie!”

Ben je benieuwd naar onze nieuwste locatie? Kom gerust eens een kijkje nemen!Terug naar Blog-overzicht