De fysioo is een ondernemende en dynamische organisatie met zeer gemotiveerde fysiotherapeuten, welke werkzaam binnen verschillende specialismen. We zijn een jong en ondernemend team, leggen verbindingen in ons werkveld en werken nauw met elkaar samen. De fysioo heeft verschillende locaties in Nijmegen en omgeving. 

De fysioo heeft op dit moment 6 locaties. Voor onze locaties in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ondernemende collega met de specialisatie psychosomatiek. 


Psychosomatisch fysiotherapeut, affiniteit met chronische musculoskeletale problematiek (20 uur)


Wij zoeken een psychosomatisch fysiotherapeut die affiniteit heeft met chronische musculoskeletale problematiek. Je zoekt graag een actieve benaderingswijze in je behandeling. Voor deze specifieke locatie is het erg gewenst dat je de samenwerking durft op te zoeken met je directe collega’s fysiotherapie als mede de huisartsen uit het aangrenzende gezondheidscentrum. Je streeft een holistische visie na en werkt volgens de laatste ontwikkelingen op wetenschappelijk niveau. 

Wij bieden je een dynamische baan, binnen een professioneel en ambitieus team. Er bestaat een open sfeer binnen de fysioo waarin er ruimte is voor ontwikkeling en samenwerking. Er is sprake van goede arbeidsvoorwaarden. 

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV voor maandag 10 februari 2020. Deze kan je sturen naar luc@defysioo.nl

Voor eventuele vragen kan je mw. Luc van de Borne ook bereiken op: 06-16421669 Terug naar Blog-overzicht