9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Traumatologie

Traumatologie

Een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in traumatologie, werkt samen met jou aan herstel na een bijvoorbeeld een of meerdere fracturen. Wanneer je een na een botbreuk gips of een operatie hebt gehad kunnen wij jou begeleiden bij een optimaal herstel.

Fysiotherapie na een trauma

Bij de fysioo zijn we gespecialiseerd in traumarevalidatie. Wij begrijpen dat weer gaan bewegen na een botbreuk uitdagend kan zijn, maar met de juiste zorg en begeleiding kunnen we jou helpen tijdens jouw herstel. Met een persoonlijk behandelplan op maat zorgen we ervoor dat jij de juiste zorg krijgt die past bij jouw specifieke behoeften en situatie. Of het nu gaat om het herwinnen van kracht, mobiliteit of het verminderen van pijn, wij zijn er om jou te ondersteunen. Bij de fysioo werken we samen met een team van gespecialiseerde therapeuten die uitgebreide ervaring hebben in de behandeling van botbreuken (fracturen). Bovendien onderhouden we direct contact met de therapeuten in het Radboud en het CWZ ziekenhuis, zodat we kunnen zorgen voor een naadloze overgang van ziekenhuis naar revalidatie thuis of in de praktijk. Of je nu net een botbreuk hebt opgelopen of al bezig bent met revalidatie, bij de fysioo ben je in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw weg naar herstel.

Afspraak maken

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 8 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars