9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie Nijmegen, Beuningen & Bergharen

Sportfysiotherapie is een tak van de fysiotherapie die zich vooral richt op sportblessures en blessures bij sporters. In beide gevallen is het vaak moeilijk om je sport te kunnen uitoefenen zonder klachten. Wij bieden sportfysiotherapie in Nijmegen, Beuningen & Bergharen aan. Naast het verhelpen van blessures zijn onze sportfysiotherapeuten ook gespecialiseerd in preventie, voorlichting en advies bij iedereen die sport of wil gaan sporten, zowel professioneel als recreatief.

Afspraak maken


Sportspecifieke revalidatie

De sportfysiotherapeut heeft veel verstand van sport en de vaak zwaardere belasting die daarbij op het lichaam wordt uitgeoefend. Wanneer je een sporter revalideert probeer je dan ook vaak sportspecifiek te oefenen. Je oefent iemand op een dermate manier dat sporthervatting mogelijk is. Samen met jou kijken we naar oplossingen die voor jouw situatie geschikt zijn.

Sportfysiotherapeutische klachten

Om dat te kunnen doen heb je verstand nodig van de sport die wordt beoefend, maar ook van de gevolgen die dat op het lichaam geeft. Voorbeelden van sportfysiotherapeutische klachten zijn:

Sportfysiotherapie maakt gebruik van actieve oefentherapie veelal ondersteund met andere therapeutische mogelijkheden zoals tapen (kinesiotape).

Ook bieden wij op sommige van onze locaties een sportspreekuur aan, bij onze locaties kunt u zien voor welke locaties dit geldt.

Afspraak maken

Sportfysioo's

Wil je meer informatie over sportfysiotherapie?

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 8 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars