9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Revalidatie

Revalidatie Nijmegen & Beuningen

Het begrip revalidatie is heel breed, maar in het kader van de fysiotherapeut houdt het in dat de fysiotherapeut samen met je werkt aan herstel om het functieverlies te herstellen. Je kan revalideren van een CVA, een total knee, total hip, een hartinfarct of allerlei botbreuken. Het revalideren houdt dus in dat het functieverlies wat je hebt opgelopen door een incident, operatie of ongeluk wordt behandeld met tot doel de functie voor zover mogelijk te herwinnen.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat een revalidatie na een CVA er heel anders uit ziet dan de revalidatie van een knie- of heupprothese en toch zijn er overeenkomsten.
 
Afspraak maken

Revalidatie inventarisatie

Elke revalidatie start met het goed inventariseren wat er aan de hand is, wat het doel is en wat er redelijkerwijs te bereiken is. Elke revalidatie heeft baat bij een goede afstemming tussen de verwijzer, de fysiotherapeut en eventueel andere betrokken disciplines, zo nodig kan er interdisciplinair overleg plaats vinden.

Revalidatie met de fysioo

Het revalideren doe je altijd samen, als fysiotherapeut hebben wij de kennis over de processen de stappen die we moeten maken zodat je kan herstellen. Voor de cliënt zelf is het van belang ook goed thuis te oefenen en betrokken te zijn bij het hele proces.

Claudicatio fysioo's

COPD fysioo

Neuro fysioo's

Wil je meer informatie over revalidatie?

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 10 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars