9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Oncologie

Oncologie fysiotherapie Nijmegen / Beuningen

Oncologie fysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. Onze oncologie fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van cliënten met een oncologische aandoening. Dit kan betekenen dat mensen na een ingreep ,zoals een operatie met bestraling, worden geholpen met het revalideren. Ook kan het zijn dat cliënten tijdens hun ziekteproces worden behandeld aan de gevolgen van de aandoening.

Veel voorkomende klachten bij oncologische aandoeningen zijn: vermoeidheid/conditieverlies, problemen met bewegen, ademhalingsproblemen, sporthervatting etc. Afhankelijk van de locatie, ernst en de ok/radiobehandeling kunnen de gevolgen divers zijn.

Afspraak maken

Intakegesprek oncologie fysiotherapie

Voor een behandeling begint is het van belang een goede intake te doen waarbij er een goed beeld wordt gevormd over de gezondheidstoestand, naar aanleiding daarvan kan er een behandeling ingesteld worden. Meestal vind de behandeling plaats in de praktijk, maar soms gebeurt dat ook aan huis indien het op de praktijk behandelen niet mogelijk is.

Het behandelen van de cliënten met oncologische aandoeningen zal niet altijd gericht zijn op herstel. In sommige gevallen is herstel niet mogelijk en soms is de aandoening terminaal. Ook in deze situatie kan de oncologie fysiotherapeut u bijstaan.

Mocht u vragen hebben, maak gerust een afspraak met onze oncologie fysiotherapeuten Floortje Croonen of Anke van Erp.

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 10 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars