9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Manuele therapie

Manuele therapie Nijmegen & Beuningen

Bij manuele therapie beweegt de manueel therapeut de gewrichten, zenuwstructuren of spieren om de klachten te verhelpen. Spieren worden versterkt om terugkerende klachten te voorkomen.

Manueel therapeut

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut met een specialisme in het ‘houdings- en bewegingsapparaat’. De behandelaar is het bijzonder gespecialiseerd in de wervelkolom. Een manueel therapeut gebruikt veelal andere technieken dan een fysiotherapeut. Dit om vaak complexere klachten te kunnen verhelpen.

Afspraak maken

Hoe werkt het?

Met manuele therapie werk je aan het voorkomen van het terugkeren van klachten. Veelal doen we dit door oefeningen te instrueren of lokaal de spieren te versterken. Samen werken met de fysiotherapeut om het lichaam te versterken is ook een mogelijkheid. Bij de fysioo hebben wij specialisten voor manueel therapie in Nijmegen & Beuningen.

Klachten verhelpen met manuele therapie

Onze manueel therapeuten hebben meerdere specialismen en u kunt ze raadplegen voor allerlei klachten op het gebied van kaakproblemen, nekklachten, hoofdpijnklachten, SI-problematiek en rugklachten.

Door middel van intercollegiaal overleg blijven we op de hoogte van elkaars mogelijkheden en kunnen we je indien nodig intern doorverwijzen.

Wil je van je klachten af? Plan nu een afspraak met één van onze manueel therapeuten.

Afspraak maken

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 8 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars