8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie Nijmegen & Beuningen

De meeste kinderen gaan vanzelf omrollen, zitten, kruipen, staan en lopen. Een kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo en toch hebben sommige kinderen wat hulp nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen. De kinderfysiotherapeut heeft verstand van de normale ontwikkeling en kan door middel van behandeling, advies en informatie het kind begeleiden met kinderfysiotherapie.

Afspraak maken

Samenwerking kinderfysiotherapeuten

Wij hebben een team kinderfysiotherapeuten en kinderfysiotherapeuten in opleiding die nauw samenwerken. Doordat ze onderling samenwerken wisselen ze expertises met elkaar uit. Daarnaast werken ze ook samen met huisartsen, ergotherapeuten en logopedisten om zo de benodigde zorg voor het kind te kunnen leveren.

Behandeling van kinderen met diverse problemen

Wij beschikken over een lange en brede ervaring met het behandelen van kinderen. Wij behandelen motorische- en ontwikkelingsproblemen, maar we schrikken zeker niet terug van complexere problemen zoals spierdystrofie, cerebrale parese en spina bifida. Kortom: we behandelen alle kinderen met neurologische, orthopedische en/of reumatologische problemen.

Bij elke behandeling geldt dat de zorg op maat moet zijn, het moet aansluiten bij de behoeften van zowel de ouder als het kind. Daarom werken we graag samen met betrokken ouders.

Kinderfysiotherapie op de praktijk of aan huis

Afhankelijk van de wensen en de noodzaak behandelen we zowel op de praktijk als aan huis. Daarnaast bieden wij speciale oefengroepen gericht op DCD en ontwikkelingsstoornissen. Ook hebben we fitkids groepen voor kinderen met een chronische aandoening. Verder geven wij schrijftherapie aan kinderen die hier moeite mee hebben en behandelen wij kinderen met hersenletsel.

Kinderfysioo's

Wil je meer informatie over kinderfysiotherapie?

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 6 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij