9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Fysiotherapie

Fysiotherapie in Nijmegen & omgeving

De fysioo biedt fysiotherapie op diverse locaties in Nijmegen, Beuningen en Bergharen. Wij bieden verschillende soorten fysiotherapie aan: manuele therapie, kinderfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie en sportfysiotherapie.
Heb je een klacht of wil je werken aan het voorkomen van klachten dan kun je bij ons altijd terecht voor een afspraak. 

Afspraak maken

De fysiotherapeuten van de fysioo

Ons team van ervaren en specialistische fysiotherapeuten staat voor u klaar en helpt u graag. Wij hebben gespecialiseerde fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij verschillende zorgnetwerken. Op die manier zijn onze therapeuten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waarborgen wij goede fysiotherapeutische zorg en werken we samen met andere disciplines. Samen met een van onze fysiotherapeuten maakt u een plan om weer fit te worden of te bewegen binnen uw mogelijkheden.

Fysiotherapie helpt bij veelvoorkomende klachten

Je kunt bij ons terecht voor alle klachten aan het bewegingsapparaat, zoals bekken fysiotherapie, voor revalidatie na een operatie en indien gewenst komen we bij je aan huis voor fysiotherapie.
De fysioo biedt naast individuele fysiotherapie ook verschillende revalidatie en beweegprogramma’s. Zo is er een hartrevalidatie eerste lijn, seniorenfitness, revalidatie bij oncologie of neurologie en de fitkuur Beuningen.

Wij helpen je graag en neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Afspraak maken

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 10 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars