9,1 op basis van 638 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Samenwerking kinderfysiotherapeuten

Onze kinderfysiotherapeuten hebben samenwerkingsverbanden in zowel Beuningen als Nijmegen. Dit zorgt voor kortere lijnen tussen andere disciplines, zoals intern begeleiders, logopedist, ergotherapeut, psychologen, jeugdarts (consultatiebureau). Wij werken o.a. samen met:

Nijmegen: Kinderteam Biezantijn

In 2015 zijn wij samen met Kindcentrum Aquamarijn een pilot gestart om de onderlinge samenwerking te verbeteren en te versterken. Met goed resultaat!

Wanneer kan het Kinderteam helpen?

Heeft uw kind moeite met praten? Kan het tijdens de gymlessen niet meekomen? Is het overgevoelig of kan het niet goed plannen? Heeft uw kind moeite met concentreren? Spreekt het nog niet of kunnen anderen uw kind niet goed verstaan? Heeft uw kind gedragsproblemen of leer-, lees- en spellingsproblemen?

Soms gaat de motorische ontwikkeling en de taalontwikkeling van kinderen niet vanzelfsprekend. Kinderteam de Biezantijn biedt fysiotherapie, logopedie en ergotherapie voor kinderen met motorische problemen, spraak/taalontwikkelingsproblemen en ontwikkelingsproblematiek. U kunt zich, in overleg met de leerkracht en IB, bij ons aanmelden voor onderzoek en/of behandeling.

Kinderteam de Biezantijn is dichtbij school

Logopedie- en ergotherapie behandelingen vinden plaats in het schoolgebouw en fysiotherapie vindt plaats naast de school, in de Biezantijn. De therapie kan individueel gegeven worden of in groepsverband, ook kan een therapeut in de groep komen voor een observatie of ondersteuning.

De intern begeleiders hebben hierbij een coördinerende en begeleidende rol. Hierdoor verloopt de samenwerking en het toepassen van afgesproken ondersteuning vloeiend en volgens vaste afspraken. De ouders van de betrokken leerlingen zijn hierbij een belangrijke schakel en zijn van de specifieke aanpak op de hoogte en betrokken bij de therapie.

Beuningen: Topzorg Kinderfysiotherapie

Het topzorg kinderteam is in oprichting en heeft als doel om diagnostiek, behandeling en advies omtrent alle hulpvragen over uw kind eenvoudig en zonder grote omwegen in kaart te brengen. Door de samenwerking tussen Aalsterveld psychologen (kinderpsychologen), Contessa Achterberg (logopediste) en de kinderfysiotherapeuten van de fysioo kunnen diagnostiek en behandelingen van de verschillende disciplines op elkaar worden afgestemd.

Het topzorg kinderteam is er voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Wij willen snel, duidelijk en zo volledig mogelijk antwoord geven op uw vragen over de ontwikkeling van uw kind. Wij hebben kennis in huis in veel ontwikkelingsgebieden. Bij ons hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen. Na gedegen onderzoek kijken we samen tot een passend vervolg overgaan met als doel een situatie te bereiken waarin uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van kinderfysiotherapie voor uw kind?

Onze kinderfysiotherapeuten kijken graag samen met u hoe we de beste zorg voor uw kind kunnen realiseren.

Contact opnemen

Kinderfysioo's

Wil je meer informatie over samenwerking kinderfysiotherapeuten?

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 7 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
9,1
gemiddeld uit
638 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij