8,8 op basis van 270 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Privacyverklaring

de fysioo is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
de fysioo
Zonnebloemveld 1
6641 TA Beuningen
024-6750137
www.defysioo.nl

Miriam van Erp is de Functionaris Gegevensbescherming van de fysioo. Zij is te bereiken via miriam@defysioo.nl of 06-86892754

Persoonsgegevens die wij verwerken als je bij ons onder behandeling bent of bij ons sport

de fysioo verwerkt je volgende persoonsgegevens wanneer je bij ons onder fysiotherapeutische behandeling bent of bij ons sport door deze gegevens zelf aan ons te verstrekken.

  • NAW-gegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Gegevens zorgverzekering
  • Gezondheidsgegevens
  • BSN-nummer
  • bankrekeningnummer (in geval van een sportabonnement)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

In onze praktijk kunnen diverse persoonsgegevens van je verwerkt worden. Dit is noodzakelijk om je goed te kunnen behandelen en nodig voor het financieel afhandelen van de behandeling. Ook wanneer je bij ons sport hebben we een diverse gegevens van je nodig om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

de fysioo bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Dit wil zeggen dat wij je gegevens 15 jaar na de laatste behandeling verwijderen uit ons systeem, tenzij de behandelaar bepaalt dat er gegronde reden zijn om ze langer te bewaren.

Delen van persoonsgegevens met derden

de fysioo verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze behandelovereenkomst met jou. Hierbij valt te denken aan overleg met een medisch specialist of paramedisch collega. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. de fysioo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookiebeleid

Cookies zijn kleine, simpele tekstbestandjes die je computer of mobiele apparaat opslaat wanneer je een website gebruikt. Naast functionele cookies die de website goed laten werken, gebruikt de fysioo cookies van Google Analytics om statistieken te verzamelen. We krijgen zo een beeld van het gedrag dat bezoekers vertonen op onze website. Deze informatie gebruiken we om onze website te verbeteren. Daarnaast plaatsen met jouw toestemming tracking cookies vanuit Google Analytics. Deze cookies gebruikt Google om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die Google van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

Als je helemaal geen cookies wilt ontvangen, kun je de instellingen van jouw internetbrowser aanpassen om het gebruik van cookies volledig te blokkeren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door de fysioo en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar miriam@defysioo.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

de fysioo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

de fysioo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met miriam@defysioo.nl / of 06-86892754

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 6 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
270 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij