9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

FAQ (frequently asked questions)

Veel gestelde vragen:

Hoe lang duurt een afspraak?

Een eerste afspraak bestaat uit twee consulten en duurt minimaal 45 minuten. Dit eerste consult gebruikt de behandelend fysiotherapeut voor een anamnese (vragen over je medische voorgeschiedenis en klacht), onderzoek, verslaglegging en administratie. Aansluitend volgt een tweede consult met de eerste behandeling. De daaropvolgende vervolgbehandeling duurt steeds een half uur.

Wat zijn de kosten van een consult/behandeling?

De tarieven voor een behandeling kun je terugvinden in de tarievenlijst op onze website. De eerste afspraak is een dubbel consult, bestaande uit een anamnese/onderzoek/verslaglegging én de eerste behandeling. De daaropvolgende afspraak is een enkel consult van 25 minuten.

De eerste afspraak

De eerste afspraak is een dubbel consult en duurt minimaal 45 minuten. Tijdens deze afspraak zal de fysiotherapeut door middel van een anamnese je klachten en de relevante voorgeschiedenis met je bespreken. Hierna vindt het lichamelijk onderzoek plaats waarbij de fysiotherapeut de klacht goed in beeld brengt. De fysiotherapeut vormt zo een duidelijk beeld van de klacht en zal het behandelplan met je bespreken. Ook wordt dit eerste consult gebruikt voor duidelijke verslaglegging in jouw persoonlijk dossier en het eventueel informeren van jouw huisarts. Tijdens dit consult starten we direct met de behandeling en plannen we een volgende behandeling met je in. 


Afspraak maken

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 10 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars