8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Coronavirus beleid

Als praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en als de gymzaal willen we jou graag informeren over wat wij als bedrijf voor maatregelen nemen ivm het corona/Covid19 virus. Allereerst staat ieders gezondheid en welzijn voorop en proberen we een werkbare situatie te behouden waarbij we zowel zorg kunnen leveren zonder daarmee risico te lopen.

De fysioo en de ergoo

Nu de richtlijnen rondom het omgaan met het COVID-19 virus sinds maandagavond weer wat zijn aangescherpt, is voor het ons niet meer mogelijk om patiënten te behandelen in de praktijk of aan huis. Waar mogelijk vinden behandelingen wel doorgang, maar op afstand. Dit kan bijvoorbeeld middels videobellen, via instructies voor thuis of een oefenschema.

Ben je al bij ons onder behandeling? Dan neemt je therapeut contact met je op over de verdere voortgang. Heb je klachten en wil je graag een afspraak maken? Bel (024-6750137) of mail (info@defysioo.nl) ons dan even. Je wordt dan teruggebeld om de klachten te inventariseren en een plan op afstand te maken. Op deze manier hopen we iedereen toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Blijf gezond allemaal!

Bekijk de mogelijkheden van behandelen op afstand via de onderstaande button:

Klik hier voor uitleg over het behandelen op afstand

Bekijk hier een video over behandeling op afstand

Sporten bij de fysioo

  • De gymzaal is gesloten.
    Vanwege de extra maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus is de gymzaal gesloten. Vanaf 15 maart 18uur tot en met 6 april 2020 is de gymzaal gesloten.
  • Wij zijn gesloten voor mensen die komen sporten via een sportabonnement. Mocht je een afspraak hebben met een van de fysiotherapeuten dan ben je natuurlijk nog altijd welkom (tot er meer bekend is vanuit de beroepsgroep).
  • Thuis sporten bieden we aan via Virtuagym

Voor de senioren onder ons (en eigenlijk iedereen die eenvoudig in beweging wil komen), hebben wij een aantal leuke oefeningen op video gezet!
Bekijk de video’s hier.

Informatievoorziening:

Onze praktijk wordt geïnformeerd door het RIVM, de belangenorganisaties uit de zorg, beroepsorganisaties ergotherapie en fysiotherapie en door de belangenorganisaties uit de fitnessbranche.

Ziekte medewerkers:

Alle medewerkers zijn geïnformeerd en op de hoogte van de recente richtlijnen van het RIVM ( www.rivm.nl )en daar handelen we naar. Collega’s die conform de richtlijn niet mogen werken, blijven thuis en zullen vanuit thuis werkzaamheden voor u of de praktijk verrichten.

Onze medewerkers nemen in geval van twijfel contact op met het management.

Ziekte bezoekers:

Conform de richtlijn van het RIVM, verzoeken we u de behandeling te annuleren indien u verkouden, grieperig bent of in contact hebt gestaan met iemand met het virus. Houdt hierbij de laatste richtlijn in de gaten. www.rivm.nl

Secretariaat:

Voor het secretariaat is het mogelijk om thuis te werken, deels zal dat gebeuren. Het secretariaat blijft functioneren en u kunt dan ook gewoon bellen voor het maken of verplaatsen van afspraken. Ook voor andere vragen kunt u terecht bij het secretariaat.

Hygiene:

Conform richtlijnen van het Rivm, wassen wij veelvuldig onze handen, drogen deze met papier af en geven we geen handen meer. We wassen onze handen met zeep (meest effectief) we hebben alcohol en onze sport apparatuur is te reinigen en met papier af te nemen.

Overige zaken:

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 6 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij