8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Coronavirus beleid

Als praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en als de gymzaal willen we jou graag informeren over wat wij als bedrijf voor maatregelen nemen ivm het corona/Covid19 virus. Allereerst staat ieders gezondheid en welzijn voorop en proberen we een werkbare situatie te behouden waarbij we zowel zorg kunnen leveren zonder daarmee risico te lopen.

Wij kunnen u verwelkomen op de praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze kunnen hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Wij dragen een mondkapje voor u, draagt u een mondkapje voor ons?

Sinds 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje verplicht. In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje niet goed mogelijk. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die door een medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Maar ook tijdens het beoefenen van een sport is het dragen van een mondkapje meestal niet mogelijk.

Heb je klachten en wil je graag een afspraak maken? Bel (024-6750137) of mail (info@defysioo.nl) ons dan even. Je wordt dan teruggebeld om de klachten te inventariseren en een plan te maken. Op deze manier hopen we iedereen toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Blijf gezond allemaal!

Bekijk de mogelijkheden van behandelen op afstand via de onderstaande button:

Klik hier voor uitleg over het behandelen op afstand

Bekijk hier een video over behandeling op afstand

Sporten bij de fysioo

  • De gymzaal weer geopend. We bieden een sportaanbod afgestemd op de actuele RIVM richtlijnen.
    Sporten bij de Gymzaal

Informatievoorziening:

Onze praktijk wordt geïnformeerd door het RIVM, de belangenorganisaties uit de zorg, beroepsorganisaties ergotherapie en fysiotherapie en door de belangenorganisaties uit de fitnessbranche.

Ziekte medewerkers:

Alle medewerkers zijn geïnformeerd en op de hoogte van de recente richtlijnen van het RIVM ( www.rivm.nl )en daar handelen we naar. Collega’s die conform de richtlijn niet mogen werken, blijven thuis en zullen vanuit thuis werkzaamheden voor u of de praktijk verrichten.

Onze medewerkers nemen in geval van twijfel contact op met het management.

Ziekte bezoekers:

Conform de richtlijn van het RIVM, verzoeken we u de behandeling te annuleren indien u verkouden, grieperig bent of in contact hebt gestaan met iemand met het virus. Houdt hierbij de laatste richtlijn in de gaten. www.rivm.nl

Secretariaat:

Het secretariaat blijft functioneren en u kunt dan ook gewoon bellen voor het maken of verplaatsen van afspraken. Ook voor andere vragen kunt u terecht bij het secretariaat.

Hygiene:

Conform richtlijnen van het RIVM, wassen wij veelvuldig onze handen, drogen deze met papier af en geven we geen handen meer. We wassen onze handen met zeep (meest effectief) we hebben alcohol en onze sport apparatuur is te reinigen en met papier af te nemen.

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 7 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij