8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Coronavirus beleid

Als praktijk voor fysiotherapie, ergotherapie en als de gymzaal willen we jou graag informeren over welke maatregelen wij als bedrijf nemen i.v.m. het corona/Covid-19 virus. Allereerst staat ieders gezondheid en welzijn voorop en proberen we een werkbare situatie te behouden waarbij we zorg kunnen leveren zonder daarmee risico te lopen.

Wij kunnen u verwelkomen op de praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we op veilige en verantwoorde wijze kunnen behandelen en begeleiden. Dit doen we aan de hand van de richtlijnen van het RIVM en het door branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Heb je klachten en wil je graag een afspraak maken? Bel (024-6750137) of mail (info@defysioo.nl) ons dan even. Je wordt dan teruggebeld om de klachten te inventariseren en een plan te maken. Op deze manier hopen we iedereen toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Blijf gezond allemaal!

Bekijk de mogelijkheden van behandelen op afstand via de onderstaande button:

Klik hier voor uitleg over het behandelen op afstand

Bekijk hier een video over behandeling op afstand

Sporten bij de fysioo

  • De gymzaal weer geopend. We bieden een sportaanbod afgestemd op de actuele RIVM richtlijnen.
    Sporten bij de Gymzaal

Informatievoorziening:

Onze praktijk wordt geïnformeerd door het RIVM, de belangenorganisaties uit de zorg en fitness branche en beroepsorganisaties fysiotherapie en ergotherapie.

Ziekte medewerkers:

Alle medewerkers zijn geïnformeerd en op de hoogte van de recente richtlijnen van het RIVM ( www.rivm.nl ) en daar handelen we naar. Collega’s die conform de richtlijn niet mogen werken, blijven thuis en zullen vanuit thuis werkzaamheden voor u of de praktijk verrichten.

Onze medewerkers nemen in geval van twijfel contact op met het management.

Ziekte bezoekers:

Conform de richtlijn van het RIVM, verzoeken we u de behandeling te annuleren of verzetten indien u in afwachting bent van de uitslag van een coronatest of positief getest bent op het coronavirus. Voor alle regels en huidige adviezen verwijzen we u naar www.rivm.nl

Secretariaat:

Het secretariaat blijft functioneren en u kunt dan ook gewoon bellen voor het maken of verplaatsen van afspraken. Ook voor andere vragen kunt u terecht bij het secretariaat.

Hygiene:

Conform richtlijnen van het RIVM, wassen wij veelvuldig onze handen, drogen deze met papier af en geven we geen handen meer. We wassen onze handen met zeep (meest effectief) we gebruiken desinfectie alcohol en onze sport apparatuur wordt gereinigd en met papier afgenomen.

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 7 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij