9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Schouderklachten

Schouderklachten Nijmegen / Beuningen

De revalidatie van de schouder neemt een bijzondere plaats in binnen de revalidatie en dan wel vanwege de complexe anatomie. De schoudergordel (arm, schouderblad en sleutelbeen) vormt een complex geheel van spieren, banden en botdelen. Het schoudergewricht zelf is een kogel in een ondiepe kom. In tegenstelling tot de heup wat ook een kogelgewricht is is de schouder van nature erg kwetsbaar.
 
Afspraak maken

Revalidatie bij schouderklachten

Door deze kwetsbaarheid zien we dan ook velerlei letsels van acute aard: zoals botbreuken (humerusfractuur), peesinklemming (supraspinatus impigement), slijmbeurzen (bursitis), arm uit de kom (luxaties) en allerlei scheuren. Naast de acute letsels hebben we ook nog calcificaties, artrose, enzovoort. Wanneer je een letsel hebt van een gewricht dat zowel kwetsbaar als complex is dan maakt dat de revalidatie veelal complex.

Onze therapeuten zijn thuis in deze materie en verwijzen intern door en vragen elkaar om hulp indien nodig. Een schouderrevalidatie is vaak tijdrovend en vraagt om een strikt oefenregime zowel op de praktijk als thuis.

Vraag ons gerust naar onze visie op je schouderprobleem zodat we samen een behandelprobleem voor de schouder kunnen opstellen.
 
Afspraak maken

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 10 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars