9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Hoofdpijn

Hoofdpijn Nijmegen & Beuningen

Hoofdpijn is er in alle verschijningen met allerlei oorzaken. Een deel van de hoofdpijklachten kan voortkomen uit de nek- of de kaakregio. Aangezien we in de praktijk veel cliënten zien met hoofdpijnklachten hebben we naast een extra scholing ook samenwerking gezocht met een tandarts en een logopedist om zo multi-disciplinair de klachten te kunnen behandelen.
 
Afspraak maken

Het belangrijkste is te inventariseren of de hoofdpijnklacht door ons behandelbaar is. Alleen wanneer er een anatomische of een kinematisch (bewegings-gerelateerd) probleem is dan kunnen we een behandeling beginnen.

Behandeling door manueel therapeuten

De behandeling wordt verricht door onze manueel therapeuten en bestaat uit het herstellen van de normale beweeglijkheid van de gewrichten en het instrueren van oefeningen. Indien nodig overleggen we of verwijzen we naar de logopedist, de tandarts of de huisarts.

Door de ervaring en de scholing die we hebben opgedaan zijn we goed bewust wat wel en wat niet behandeld kan worden. Vraag dan ook gerust naar een kennismaking om te bekijken of jouw klachten ook voor behandeling in aanmerking komen.

Manueel fysioo's

Wil je meer informatie over hoofdpijn?

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 8 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars