Hoofdpijn

Hoofdpijn Nijmegen & Beuningen

Hoofdpijn is er in alle verschijningen met allerlei oorzaken. Een deel van de hoofdpijklachten kan voortkomen uit de nek- of de kaakregio. Aangezien we in de praktijk veel cliënten zien met hoofdpijnklachten hebben we naast een extra scholing ook samenwerking gezocht met een tandarts en een logopedist om zo multi-disciplinair de klachten te kunnen behandelen.

Het belangrijkste is te inventariseren of de hoofdpijnklacht door ons behandelbaar is. Alleen wanneer er een anatomische of een kinematisch (bewegings-gerelateerd) probleem is dan kunnen we een behandeling beginnen.

 

Behandeling door manueel therapeuten

De behandeling wordt verricht door onze manueel therapeuten en bestaat uit het herstellen van de normale beweeglijkheid van de gewrichten en het instrueren van oefeningen. Indien nodig overleggen we of verwijzen we naar de logopedist, de tandarts of de huisarts.

Door de ervaring en de scholing die we hebben opgedaan zijn we goed bewust wat wel en wat niet behandeld kan worden. Vraag dan ook gerust naar een kennismaking om te bekijken of jouw klachten ook voor behandeling in aanmerking komen.

Wil je meer informatie over de behandeling van hoofdpijn?

Maak een afspraak of bel (024) 675 01 37