9,2 op basis van 684 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

COPD

Fysiotherapie bij COPD

COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disease, oftewel: Chronische Obstructieve Long Ziekte) is de verzamelnaam voor de longaandoeningen waarbij de ademhaling wordt verstoord door een beschadiging van de longen (longweefsel). Cliënten met COPD zijn veelal kortademig bij het inspannen, hoesten veel, zijn vermoeid en vaak benauwd. COPD patiënten hebben over het algemeen een verminderde spierkracht en hebben vaak moeite met op gewicht te blijven.

COPD is erg ingrijpend als je daar dagelijks mee te maken hebt, voor zowel de cliënt als de omgeving (partners en kinderen). COPD is helaas niet te genezen, maar een gezonde levenswijze in combinatie met een goed oefenprogramma kunnen een grote invloed hebben op het functioneren met COPD. Je moet de klachten serieus nemen en met de fysioo zorg dragen voor een goede behandeling.
 
Afspraak maken

Samenwerking tussen huisarts, specialist en fysiotherapeut

Om de zorg optimaal te houden werken de huisarts, specialist en de fysiotherapeut samen. Door middel van rapportages houdt de fysioo de artsen op de hoogte van de vooruitgang. de fysioo zal in overleg met jou een goed trainingsprogramma opstellen.

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 10 vestigingen
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
  • Gecontracteerd door alle verzekeraars
9,2
gemiddeld uit
684 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij alle verzekeraars