8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137
Gezocht: Neurologie fysiotherapeut

Gezocht: Neurologie fysiotherapeut

De fysioo is een ondernemende en dynamische organisatie met zeer gemotiveerde fysiotherapeuten, werkzaam binnen verschillende specialismen. We zijn een jong en ondernemend team en werken nauw met elkaar samen en leggen verbindingen in ons werkveld. De fysioo heeft verschillende locaties in Nijmegen en omgeving. 

Voor het neuro-geriatrie team zijn we op zoek naar een:


Neurologie fysiotherapeut (24 uur)


Jij bent: gediplomeerd fysiotherapeut met ervaring in de neurologie . Je hebt ervaring met fysiotherapie bij aangeboren en verworven hersenletsel. Professioneel en flexibel . Ambitieus en ondernemend . Zelfstandig . Een pionier, netwerker, iemand die verbindingen maakt . Communicatief sterk en ondernemend . Gericht op kwaliteit en patiënt. 

Wij bieden je een dynamische baan aan, binnen een multidisciplinair, professioneel en ambitieus team. Er bestaat een open sfeer binnen de fysioo waarin er ruimte is voor ontwikkeling en samenwerking. Er is sprake van goede arbeidsvoorwaarden. 

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV voor 8 mei 2021 deze kan je sturen naar luc@defysioo.nl Voor eventuele vragen kan je mw. Luc van de Borne ook bereiken op: 06-16421669 

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 7 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij