8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137
Gezocht: hart, vaat en longfysiotherapeut 

Gezocht: hart, vaat en longfysiotherapeut 

De fysioo is een ondernemende en dynamische organisatie met zeer gemotiveerde fysiotherapeuten, werkzaam binnen verschillende specialismen. We zijn een jong en ondernemend team en werken nauw met elkaar samen en leggen verbindingen in ons werkveld. De fysioo heeft verschillende locaties in Nijmegen en omgeving. 

De fysioo heeft op dit moment 6 locaties. Voor onze praktijk in Nijmegen zijn wij vanaf januari 2020 op zoek naar een gemotiveerde en ondernemende collega met het aandachtsgebied hart, vaat en longen. De werkzaamheden zijn op de praktijk en binnen de specifieke setting, hartrevalidatie. 


Gediplomeerd  fysiotherapeut met affiniteit en/of ervaring in de hart, vaat en long-revalidatie (24 uur) 


Wij zoeken een flexibele, ondernemende en enthousiaste collega voor een dynamisch team. Iemand die van aanpakken weet, graag wil samenwerken met andere disciplines, beschikt over meer dan voldoende communicatieve vaardigheden en de bereidheid zich verder te ontwikkelen. In eerste instantie zoeken we een collega voor 16 tot 24 uur per week. 

Wij bieden je een dynamische baan, binnen een professioneel en ambitieus team. Je werkt als fysiotherapeut als specialist binnen het hart, vaat en long team samen met andere fysiotherapeuten. Er bestaat een open sfeer binnen de fysioo waarin er ruimte is voor ontwikkeling en samenwerking. Er is sprake van goede arbeidsvoorwaarden. 

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving?, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV voor 19-12-2019. Deze kan je sturen naar luc@defysioo.nl

Voor eventuele vragen kan je mw. Luc van de Borne ook bereiken op: 06-16421669 

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 6 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij