8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Gezocht: ergotherapeut

De ergoo is een ondernemende en jonge organisatie met zeer gemotiveerde ergotherapeuten, welke nauw samenwerken met de fysiotherapeuten van de fysioo. We zijn een jong en ondernemend team en werken zowel in de praktijk als bij de cliënt aan huis. Door groei zijn we op zoek naar een derde en vierde ergotherapeut om ons team te komen versterken.

We zijn op zoek naar:


Gediplomeerd algemeen ergotherapeut, met affiniteit en/of ervaring binnen kinderergotherapie (8 uur)


We zoeken enthousiaste spelers voor ons team. Je bent algemeen ergotherapeut en hebt ervaring of affiniteit met kinder- of geriatrie ergotherapie. Je houdt van aanpakken, bent een teamplayer en werkt nauw samen met onze fysiotherapeuten en zorgprofessionals, uiteraard kun je ook zelfstandig werken. Het werkgebied omvat de regio’s Nijmegen, Beuningen en Maas en Waal.
Wij bieden je een dynamische baan binnen een professioneel en ambitieus team. Er bestaat een open sfeer binnen de ergoo waarin ruimte is voor ontwikkeling en samenwerking. Er is sprake van goede arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV voor 14 juni 2020 Deze kan je sturen naar luc@defysioo.nl
Voor eventuele vragen kan je mw. Luc van de Borne ook bereiken op: 06-16421669

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 7 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij