De Ergoo is een ondernemende en dynamische organisatie met zeer gemotiveerde ergotherapeuten, welke nauw samenwerken met de fysiotherapeuten van de fysioo. We zijn een jong en ondernemend team en werken zowel in de praktijk als bij de cliënt aan huis.  

Vanwege de zwangerschap van een collega zoeken we per direct een ondernemende ergotherapeut voor 8 uur per week. Gezien de groei van de praktijk is er eventueel uitzicht op een (tijdelijke) aanstelling na de waarneming gericht op kinderergotherapie. 


Gediplomeerd algemeen ergotherapeut, met affiniteit en/of ervaring binnen kinderergotherapie (8 uur)We zoeken een enthousiaste collega voor ons team. Je bent algemeen ergotherapeut en hebt ervaring of affiniteit met kinderergotherapie. Je houdt van aanpakken, bent een teamplayer en werkt nauw samen met onze fysiotherapeuten en zorgprofessionals, uiteraard kun je ook zelfstandig werken. Het werkgebied omvat de regio’s  Nijmegen, Beuningen en Maas en Waal. 

Wij bieden je een dynamische baan binnen een professioneel en ambitieus team. Er bestaat een open sfeer binnen de Ergoo waarin ruimte is voor ontwikkeling en samenwerking. Er is sprake van goede arbeidsvoorwaarden. 

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en CV voor 20 maart 2020 Deze kan je sturen naar luc@defysioo.nl

Voor eventuele vragen kan je mw. Luc van de Borne ook bereiken op: 06-16421669Terug naar Blog-overzicht