8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137
Gezocht: Bekkenfysiotherapeut

Gezocht: Bekkenfysiotherapeut

De fysioo is een jonge, ondernemende en dynamische organisatie met zeer gemotiveerde en kundige fysiotherapeuten werkzaam in verschillende specialismen binnen de fysiotherapie. Bij de fysioo, hechten we naast professionaliteit ook waarde aan een goede sfeer, we hebben op beide vlakken dan ook ambities voor onszelf opgesteld. 

De fysioo heeft op dit moment 7 locaties. Voor onze praktijken in Beuningen en Ewijk zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en ondernemende collega met ervaring in de behandeling van patiënten met bekken gerelateerde klachten. In eerste instantie zoeken we een collega voor 24 uur per week.


Gediplomeerd Bekkenfysiotherapeut msc. (24 tot 32 uur)


Wij zoeken een flexibele, ondernemende, enthousiaste en gemotiveerde collega voor een jong dynamisch team en Iemand die van aanpakken weet, geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en ook beschikbaar is in de avonduren. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je na het lezen van de website, www.defysioo.nl​ enthousiast geworden, reageer dan zo spoedig mogelijk . Een motivatiebrief en cv kun je sturen naar luc@defysioo.nl​ Voor vragen kun je bellen met Luc van den Borne, 06 164 216 69. 

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 7 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij