8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Functionele Circuit Training

Wat is functionele circuittraining

Tijdens de functionele circuittrainingen worden er oefeningen in circuitvorm aangeboden die vertaalbaar zijn naar handelingen in het dagelijks leven, en uw kracht en stabiliteit zullen vergroten.
Voordat u aan de functionele circuittraining kunt deelnemen krijgt u een intake, waarin uw hulpvraag, doelstellingen en fysieke conditie uit naar voren zullen komen. Hierna kunt u met de sportcoach in overleg gaan of de functionele circuittraining iets voor u is, en u hiermee uw gestelde doelen kunt bereiken. Tijdens de training wordt u nauwlettend in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat oefeningen correct en veilig uitgevoerd worden. Ook zult u gemotiveerd worden door de sportcoach om het uiterste uit uzelf te halen. Deze training is dus niet voor iedereen.

Voor wie en wanneer?

Functionele circuittraining is voor iedereen die van een uitdaging houdt. De circuittraining wordt in klein groepsverband aangeboden, en zal uw fysieke conditie op de proef stellen.

De functionele circuittraining vindt plaats op:

Vrijdag van 20.00-21.00uur

Tarieven

Functionele circuittraining 1x per week € 29,50
Functionele circuittraining 2x per week € 32,50

Geïnteresseerd of benieuwd naar meer informatie?

Neem contact op

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 6 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij