8,8 op basis van 339 beoordelingen
Vragen of advies nodig? Bel 024 - 675 0137

Fitkuur Junior

Fitkuur junior

Voor wie is het?

Fitkuur Junior is een programma voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, waarbij aandacht is voor een gezonde leefstijl. De nadruk ligt op bewegen en gezonde voeding. Plezier in bewegen staat voorop. Bovendien wordt je als ouder ondersteund bij vraagstukken rondom (op)voeding en bewegen. We werken samen met partners als de gemeente Beuningen, bezoekerscentrum Het Dijkmagazijn, sportclubs en scholen.

Wat is het?

De kinderen worden gedurende 1 jaar begeleid. Het programma bestaat uit samen bewegen (half jaar, 1 x per week, zowel binnen als buiten) met de sportcoach en gedurende het hele jaar individuele begeleiding en vier groepsbijeenkomsten met diëtiste en de gedragsdeskundige. Ons gezamenlijke doel is het verbeteren van de gezondheid van uw kind. Aan dit programma zijn geen kosten verbonden.
Aanmelding
Uw kind kan worden verwezen door uw huisarts/jeugdarts. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met diëtistenpraktijk Motiv-eet te Beuningen. 06 131 636 75 / info@motiveet.nl

Geïnteresseerd of benieuwd naar meer informatie?

Neem contact op

Daarom kies je voor de fysioo

  • Dé specialist in Nijmegen met 6 vestigingen
  • Altijd binnen 48 uur terecht
  • Gespecialiseerd in fysiotherapie en revalidatie
8,8
gemiddeld uit
339 beoordelingen
‘Snel en professioneel geholpen!’
Al jaren tevreden klant bij De Fysioo. Centrale locatie met goede faciliteiten. Nemen de tijd voor hun klanten en hebben veel kennis en kunde in huis.
de fysioo is contractant bij