De fysioo Bergharen

Nieuwe vestiging: de fysioo Bergharen!!

Vanaf 20 februari 2018 is onze locatie de fysioo Bergharen geopend. De fysioo is tijdelijk gevestigd in het Kulturhus de Zandloper in Bergharen. Voor contact en onze openingstijden kijk op de locatiepagina.

Op de locatie Bergharen helpen onze fysiotherapeuten Chiel Hamann Ingrid van Oosten en Sanne Gerrits je graag. Chiel is algemeen fysiotherapeut helpt mensen met sport gerelateerde blessures en specifiek hardloopklachten.
Sanne is algemeen fysiotherapeut en gespecialiseerd in COPD.
Ingrid is geriatriefysiotherapeut, zij is gespecialiseerd in fysiotherapie bij ouderen en neurologische problemen.

 

Fysiotherapie op maat

Ook in Bergharen leveren we de zorg zoals u van ons gewend bent. Ga voor ons totale aanbod naar onze hoofdpagina fysiotherapie.
Naast algemeen therapie hebben we gespecialiseerde zorg voor ouderen, deze kan ook aan huis worden verzorgd en is bedoeld voor de inwoners van Bergharen en de omliggende dorpen.

We werken actief samen met andere zorgdisciplines in Bergharen en de omliggende dorpen, zoals de huisartsen, ergotherapie en wijkverpleegkundige. Middels deze samenwerking kunnen we nog meer zorg op maat bieden in Bergharen, Hernen en Leur.

Gezondheidscentrum Bergharen

Medio november 2018 verhuizen we naar het nieuwe gezondheidscentrum Bergharen aan de dorpstraat. 
Daar komen we in een nieuw centrum samen met de huisartspraktijk Nillessen-Hermens, een podotherapeut, een huidtherapeut, een psychologie en een diëtist.
Hieronder zie je een vooraanzicht van ons nieuwe gezondheidscentrum.